Om oss

IMG_1114 b[Engagemang, miljö och gärna pedagogik]

Medieladan är ett företag med en mängd erfarenheter i bagaget. Jag som initiativtagare till företaget är en erfaren pedagog med speciellt intresse för IT och skrivande. Har jobbat tio år som lärare i grundskola och vuxenutbildning. Efter det blev det åtta år som mediepedagog på Utbildningsradion. Där såg jag ofta hur den rörliga bilden gjorde lärandet både lättare och roligare. När UR beslutade att flytta all sin mediepedagogiska verksamhet till Stockholm, valde jag att söka nya yrkesvägar.

Medieladans verksamhet drog i gång september 2011. Företagets huvudfokus är att producera användbara filmer för webben. Det kan handla om att presentera och instruera kring en produkt eller tjänst. Eller att beskriva, utbilda eller dokumentera med film. Eller ren marknadsföring.

Medieladan arbetar gärna nära företag där hållbarhet och ansvarstagande är viktigt, och uttalade ledord är engagemang, miljö och pedagogik. Företaget har sitt nav på en gård i Tunbyn, drygt en mil utanför Sundsvall. Från gården säljs också hö till hästägare. Vid sidan av det bostadshus som familjen byggt i samklang med naturen , finns det mesta som behövs för filmning, redigering och publicering.