Om mig

IMG_1114 b[Engagemang, miljö och gärna pedagogik]

Jag är en erfaren pedagog med speciellt intresse för IT och skrivande. Har jobbat tio år som lärare i grundskola och vuxenutbildning. Efter det blev det åtta år som mediepedagog på Utbildningsradion. Där såg jag ofta hur den rörliga bilden gjorde lärandet både lättare och roligare. När UR beslutade att flytta all sin mediepedagogiska verksamhet till Stockholm, valde jag att söka nya yrkesvägar.

Min firma Medieladan drog jag i gång september 2011 och här producerades en mängd filmer för webben; filmer som dokumenterade projekt och utbildningsfilmer. Ett jobb för Teknikutbildarna 2017 resulterade i en fast tjänst på produktionsavdelningen. Där gör vi webbkurser som handlar mycket om säkerhet inom elektrikerbranschen, samt kurser och filmer för Teknikutbildarnas elektrikerskola.

Jag bor på Hammarbacken i Tunbyn ihop med min sambo Christer i det hus som vi byggde med naturen inpå knuten 2013. Vi har nyligen renoverat vår lagård till stall och för att ha koll på allt vi gjort försöker jag så gott jag hinner att dokumentera det i min blogg Bo på Hammarn.

Varje sommar skördas hö från våra fina hölägdor och mycket av det säljs till hästägare.

Vi har två vuxna barn som heter Hanne och Ossian, samt två hästar och tre hundar.